The last saturday

Idag:

Vaknade av solen och skällande hundar precis utanför mitt fönster.
Går upp, käkar frukost, gör mig i ordning.
Kliver ut, uyee kallt?! Svar JA. Funderar, hämta tröja?
Njee, hello I'm in Da Sunshine State for God sake!
(Fryser hela dagen typ... Kändes som svensk vår!)
Bilfärd outlets utanför St Augustine, handlade knappt.
Vidare mot stan (som för övrigt är USA:s äldsta stad)
Hm, 10min och vi tyckte vi hade sett det mesta, jag och Gus.
Bilfärd hem, käk, ping pong Sweden vs. US, vinst till Cat and Gus = givet.
Rastlös, kollar upp bio, går inte på lördagar, WEIRD?!
Varför åkte vi inte till den världskända bike weekend 30 min härifrån? Bra fråga.
Sticker ut på en kortkort löprunda i kvarteret, det var läskigt ute, inga lysen
eller trottoarer, bil kör nästan över mig, fick nästan slänga mig i diket, springer
snabbt hem då jag insåg att det kan ju faktiskt vara lite farligt, fick vara lite pussy.
Skypar lite, uppdaterar mig vad övriga klasskamrater pysslar med runt om på jordklotet.

En vecka kvar, planer:
Imon (eller idag?) - Svenskmiddag hos produktionschefen med familj
Måndag - Universal
Tisdag - ?
Onsdag - Träffa en familjemedlem till our hostfamily
Torsdag - Promdressshopping eller middag alá Gus&Cat
Fredag - Miami med Alachua bruds, Annie and Em, TAGGAR!


St Augustine. Han är lång och jag är kort

Sovdags

C

OH MY F**KING GOOOD!! ;O

Vad har jag gjort?! Jag är i ett fuktigt, soligt florida och jag har precis anmält mig till Vasaloppet..............!!!
Är jag dum i huvudet eller är jag!! Nu finns ingen återvändå, träning ONNNNNNNNNNN!

Fast det kanske var en bra sak, nu bara måste jag återgå till mitt mitt vanliga disciplinerade jag, just great ;)

För övrigt har det inte hänt så mycket de senaste dagarna, jobb jobb och jobb..





And here is Disney World

ÄLSKA GPS!

Idag har jag varit på disney, stället var... ... disney. Är det tillåtet att vara kritisk? Det var väl helt ok ändå, var på Magic Kingdom, men kändes som om det var lite för de yngre. Det var två grejjer som får vara med på topplistan iaf och det var en 3D-film med Kalle och Musse, riktigt grym! Den andra grejjen var en rymdkarusellbana där man fick skjuta med en en pistol och få poäng. Gustaf (som var måttligt road) blev totalt utklassad kan man säga. Näe måste sova efter en tumultad dag, vi lämnade ju placet vid fem redan och hittade slutligen ett mall i Orlando så naturligtvis fick det bli en shoppingstopp. Jobb väntar imon, sovdags! Kanske bilder från dagen vid ett senare tillfälle.. ÄLSKA GPS alltså, utan den och vi hade inte varit hemma för fem öre ;) Kul att köra bil i staterna!

Sov gott svenskar, eller är det godmorgon?

C

I just love my american mom!


"You go girl!"


Idag var jag och shoppade, hittade en del schysta grejjer ; )

Time for updating!

Okaaay ; ) Veckan har varit som en vanlig jobbvecka i amerikansk version. Var ett litet PMSbarn till en början, men veckan blev roligare ju längre den gick. Det var helt stört, satt i köket med min american mom och Smash, och så sa jag imorgon är det ju onsdag ja, halva veckan kvar. Fick konstiga blickar tillbaka och NEJ det är torsdag imon! Hehe, nej nej det är ju tisdag idag (helt bombsäker på min sak, jag visste ju att det var måndag igår liksom inget konstigt med det..) så det innebär onsdag imorgon sa jag. Sen efter en tennismatch med tisdag onsdag om vilken dag det var fick jag ge mig till slut (händer väldigt sällan ska ni veta, fråga mor bara) när alla sa i huset sa att det faktiskt var onsdag. Fuck täntke jag, nu är det ju torsdag imon och hela veckan över..

Igår skulle me and gus åka tidigare från jobbet för att hinna med att bada lite i poolen medan solen fortfarande stod högre än träden runt omkring. Jo tack för den Gus, innan jag ens hinner reagera har mannen svängt vänster en väg för tidigt och plötsligt är vi på highway påväg norrut med nästa avfart efter typ 10min.. Kulkul! Vi hann hem i skaplig tid för att hinna skjutsa SMASHLEY till hennes volleyball iaf, eller jag tvingade gus att göra det som straff, så jag gick ist och tog mitt första riktiga dopp i poolen (med en skymt av solen dock), riktigt varmt var det. Gjorde några ansatser till crawl, men det kan nog inte sammanlagt räknas som träning, nej. Jag har lagt det på is, har för klent psyke, ingen motivation i denna kvava, varma, fuktiga luft. Jag kör american lifestyle ist och äter allt som inte klassas som hälsosamt och tar bilen när jag behöver förflytta mig, NICE! I'll pay the price när jag om några månader står där i vasaloppsspåret och har nio mil framför mig, jag måste vara dum i huvudet, men det kan ju vara kul det också..

Idag hjälpte jag grabbarna på jobbet att måla lite väggar, huuur underbara som helst är dom ; ) Drog en runda med Darryls bike också, haha!


Ikväll så var det sk Octoberfeeeest i Daytona, men det var lite av en besvikelse för hela familjen, inget tyskt och ingenting, bara en liten vanlig tivoliplace.. Blev något missförstånd där tror jag. Åkte två rides med Ash iaf, lagom uppvärmning inför Disneys alla rollercosters, måndag är dagen som gäller!! ;D Påväg hem sen hade vi en trevlig tur i bilen, fyra inklämda i baksätet och så skulle man nynna sånger och gissa låt. Sen fick jag en Catrine-hysteri-damp-skratt-attack ;P Alla som känner mig på riktigt vet vad det innebär. Det kan bli så när jag ätit för lite och är trött eller drivs av socker. Idag var det nog det sistnämnda, jag åt ingen middag, bara en massa sötsaker.. Jag hade en otroligt trevlig kväll iaf ; ) Och jag slutade aldrig att skratta, det var ett tag sen nu, kändes skönt!

Ice cream stop of course

Åjo, min käre vän Ian ville prova på den svenska boomen med att blogga, så jag hjälpte honom att fixa en blogg ;) http://ieatswedishfish.blogg.se/ . Det har blivit lite som hans dagbok, kul kille ; )


2 veckor har gått, helt sick fort, VILL INTE VILL INTE VILL INTE..................................................
Miami om två veckor iaf, så tagga det !
Imon är det shopping som står på the bucket-list, finally!

Sov gott svenskar, eller ni vaknar ju snart ;P

C

ÅJO, är det nån rolig figur där ute som kan tänkas dela hytt till studentkryssning är jag öppen för förslag. Lite jobbigt att ta kontakt med folk och prata när man är här.. Så ni kan höra av er till en liten ensam stackare som mig ist;) Annars överväger jag faktiskt att skiiiiita helt i det, trot eller ej! GO NYKTER?



Read and react alla GS-TREOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej Catrine!:)
Låter som att du har det toppen i Florida, själv börjar man fundera på om man måste ta fram vinterjackan snart..
Anledningen till att jag kontaktar dig är för att det är jag som tar hand dom försäljningen av biljetter till Studentkryssningen den 20-21 mars 2010. Och jag tänkte om du eller några andra treor på Göransson är intresserade av att köpa en biljett?
Arrangören är www.funcruises.se. Jag har redan haft en försäljning idag och då sålde jag nästan mer än hälften av biljetterna. Och eftersom ni kommer vara borta en lång tid till tänkte jag att jag kunde eventuellt lägga undan några biljetter till er om ni är intresserade av det.
Här är länken till priserna av hytterna: http://www.funcruises.se/arrangemang/studentkryssningar/studentkryssningar_priser.php
Och här är länken för beskrivningen av hytterna:
http://www.funcruises.se/arrangemang/studentkryssningar/studentkryssningar_fartyget.php
De hytter som tagit slut är E4 och A4.
Vore jättesnällt om du kunde sprida detta vidare till resten av treorna:) Och som sagt, be dem kontakta mig på mail om de är intresserad av att jag lägger undan en biljett till dem.

Kram
/Sanna [email protected]

NFL! what do you say, a whole other level

JAGUARS VS. TITANS = 37-17







Beeeach ON


En bild säger mer än tusen ord..

.. och efter klagomål med för lite bilder tänker jag inte säga mer än följande bild, utan ni får själva läsa vad bilden säger helt enkelt!





Catrine goes faaaat ála americana

Idag har jag varit sjukt trött, var på en 4h lång presentation om Kanthal, höll seriöst på att somna.. Pinsamt! Men vad gör man när ögon sluts och det känns som om man är muskellös och inte kan kämpa imot!

Jag håller på att bli en riktigt amerikanare, dvs feeeeeeeeeeet ;S Förstår inte hur jag kan få mail av mor som oroar sig för att jag inte äter ordentligt. Jag har ju ätit hamburgare, pizza, bröd de senaste dagarna (och det har jag seriöst inte ens ätit sammanlagt under det senaste året;P). Inte blir det bättre att företaget bjuder på lunch idag, sandwich severat med CHIPS, hallå, lunch liksom, not lördagsgodis!! Och dessutom en american cookie på det.. Och sen efter jobbet kom Deb och hämta mig och Gustaaav och så åkte vi direkt till bowlinghallen där Ian spelade. Vi släppte av Deb där och sen tog jag bilen så att jag och gustaf kunde åka hem och byta om. Vi hämtade upp dem sen igen och åkte till Ashleys volleyball game, påvägen blev det bestämt att dagens middag fick bli Mc Donald, kuuul.. Åt en Mc Chicken... Sen under matchen kom Deb med M&M, tror hon verkligen vill att jag ska flyta hem över Atlanten, OMGuuusch! Haha, det vidriga är ju att skiten är gott, djeees..

Idag har det varit (hör och häpna) lite småkyligt här, hade jeans och filt på mig på volleyball matchen... Har inte förmått mig att börja träna än pga värmen, har nog en vilovecka nu tror jag;P Gjorde iaf lite rygg och magträning nyss här på sovrumsgolvet, kändes lite bättre efter det..........

Kanske bäst jag sover så jag inte behöver gå runt och gäspa på jobbet, det ser inte så bra ut ;P
Shame on you Cat (Ian gave me a nick-name)


Nightieeeee from C



PS. Fick lite klagomål att jag är alldeles för snål med bilder. Men jag har faktiskt inte använt kameran än så det lär dröja dudes! Appropå snål, jag har inte gjort av med en enda ynka liten dollar och jag har varit i USA i hela 4 dagar, försök med den ni!! Fast det är ju inte så att jag är snål, men jag har inte besökt en enda shoppingbutik än, har haft fullt upp med volleyball, bowling och jobb såklart (det är ju därför jag är här, AAAIGHT!! ;P)...

Jag hinner nog göra av med en del ska ni se, på to-do-listARN står det än så länge följande;

Disney World
Sea World
Outlets (=shopping)
Universal Studios
Miamiresa
Hotell
Everglades
Key West
Surfing
Snorkling
Fort Lauderdale
Sms

OCH EN MASSA MER!

See yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!


RSS 2.0